Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte steekincident Mondriaan langer vast

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 9:26

De 51-jarige man die verdacht wordt van de steekpartij bij GGZ-instelling Mondriaan in Maastricht, op woensdag 8 mei, blijft langer vastzitten.

Dat heeft de rechtbank besloten.

Vijf gewonden
Bij de steekpartij zijn vijf mensen gewond geraakt, waaronder de verdachte. Twee andere patiënten en twee medewerkers raakten eveneens gewond.

Lees ook: Patiënt aangehouden na steekpartij Mondriaan Maastricht

Patiënt
De 51-jarige verdachte verbleef zelf als patiënt in de zorginstelling. Woensdag werd hij aangehouden. De verdachte werd maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze besloot zijn voorarrest met maximaal twee weken te verlengen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen