Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verdachte sekszaak Valkenburg zat vast in Cadier en Keer

Geplaatst opvrijdag 6 februari 2015 - 23:00

De verdachte in de Valkenburgse zedenzaak Armin A. heeft een crimineel verleden.

De 21-jarige man die wordt verdacht van loverboy-praktijken, zat 5 jaar geleden vast in jeugdgevangenis 't Keerpunt in Cadier en Keer. Waarvoor hij toen veroordeeld is, kan 't Keerpunt niet zeggen vanwege de privacy. A.'s advocaat wil niets zeggen over het verleden van zijn cliënt.

Meerdere jaren
Volgens bronnen zat de verdachte destijds rond zijn 16e meerdere jaren in de jeugdinrichting. Zijn straf zou toen niets te maken hebben gehad met loverboy-activiteiten.

Voor de vader van het 16-jarige slachtoffer in het seksschandaal komt het nieuws over het verleden van de man niet als een verrassing. Hij zegt tegen L1 dat hij op de hoogte was van de eerdere misstappen van Armin A.

Mensenhandel
Het Openbaar Ministerie verdenkt Armin A. van mensenhandel, het aanzetten tot prostitutie en het onttrekken van een minderjarige aan het wettig gezag. Hij zou het meisje van 16 in een Valkenburgs hotel als prostituée hebben aangeboden. Ze zou seks hebben gehad met ongeveer 50 mannen.

Donderdag werd bekend dat één van de mannen die verdacht wordt van seks met het meisje, onlangs zelfmoord pleegde.

Lees hier de eerdere berichten over deze zaak.

L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Armin A. blijft voorlopig achter tralies
Slachtoffer vroeg Armin A. om bescherming
'Celstraffen voor verdachten zedenzaak is ongehoord'
Niet 50, maar 80 mannen hadden seks met 16-jarig meisje
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen