Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verdachte sekszaak Valkenburg zat vast in Cadier en Keer

Geplaatst opvrijdag 6 februari 2015 - 23:00

De verdachte in de Valkenburgse zedenzaak Armin A. heeft een crimineel verleden.

De 21-jarige man die wordt verdacht van loverboy-praktijken, zat 5 jaar geleden vast in jeugdgevangenis 't Keerpunt in Cadier en Keer. Waarvoor hij toen veroordeeld is, kan 't Keerpunt niet zeggen vanwege de privacy. A.'s advocaat wil niets zeggen over het verleden van zijn cliënt.

Meerdere jaren
Volgens bronnen zat de verdachte destijds rond zijn 16e meerdere jaren in de jeugdinrichting. Zijn straf zou toen niets te maken hebben gehad met loverboy-activiteiten.

Voor de vader van het 16-jarige slachtoffer in het seksschandaal komt het nieuws over het verleden van de man niet als een verrassing. Hij zegt tegen L1 dat hij op de hoogte was van de eerdere misstappen van Armin A.

Mensenhandel
Het Openbaar Ministerie verdenkt Armin A. van mensenhandel, het aanzetten tot prostitutie en het onttrekken van een minderjarige aan het wettig gezag. Hij zou het meisje van 16 in een Valkenburgs hotel als prostituée hebben aangeboden. Ze zou seks hebben gehad met ongeveer 50 mannen.

Donderdag werd bekend dat één van de mannen die verdacht wordt van seks met het meisje, onlangs zelfmoord pleegde.

Lees hier de eerdere berichten over deze zaak.

L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Armin A. blijft voorlopig achter tralies
Slachtoffer vroeg Armin A. om bescherming
'Celstraffen voor verdachten zedenzaak is ongehoord'
Niet 50, maar 80 mannen hadden seks met 16-jarig meisje
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen