Overslaan en naar de inhoud gaan

'Verdachte personen renden weg bij brand Venlo'

Geplaatst opmaandag 10 oktober 2016 - 14:39

Een getuige heeft zondag bij de brand op een autosloperij in Venlo mensen zien wegrennen.

"Toen mijn broer het terrein op kwam lopen, zag hij verschillende personen vluchten. Die auto's gaan niet vanzelf branden," vertelt de eigenaar van Heijnen Motors. Wie die mensen zouden zijn, is niet bekend. Een officiële oorzaak van de brand is evenmin duidelijk.

Aangestoken
De eigenaar van de autosloperij in Venlo waar zondag een fikse brand woedde, weet 99% zeker dat de brand is aangestoken, zo zei hij zondagmiddag al.

Over de schade kan de autosloper nog niks zeggen. "Maar op de auto's die zijn uitgebrand zaten nog allerlei goede onderdelen. Die zijn totaal verbrand. Dus dat is heel ongunstig. Maar hoe groot die schade precies is, kan ik nog niet uitrekenen," zegt Heijnen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Brand bij autosloperij in Venlo is aangestoken'
Politie: 'Brand autosloperij Venlo was brandstichting'
Brand Venlo Heijnen Motors Autosloperij (9 oktober 2016)
Grote brand bij autosloperij onder controle
Stacaravan afgebrand op Klein Vink in Arcen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen