Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte opgepakt voor winkeldiefstal in bouwmarkt

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 15:28

De politie heeft maandag een verdachte aangehouden voor een winkeldiefstal bij een bouwmarkt in Weert eerder die dag. Een andere dader is nog voortvluchtig.

Om de daders op te sporen met hulp van burgers werd er een Burgernetbericht verspreid.

Ringbaardje
De diefstal vond plaats bij de Gamma aan de Roermondseweg in Weert. Eén verdachte kon al snel worden aangehouden. Naar de andere verdachte wordt nog gezocht. Het gaat om een man met kort haar, een ringbaardje, een wit grijs geruit vest en een felle blauwe broek.

Het is niet bekend of de dieven iets buit hebben gemaakt.


Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen