Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Verdachte ontvoeringszaak meisje op vrije voeten

Geplaatst opdinsdag 11 december 2018 - 10:03

Verdachte Tim G. uit Weert, die wordt verdacht van het ontvoeren van een zesjarig meisje, komt per direct op vrije voeten.

Dat besliste de rechtbank in Roermond dinsdag tijdens de pro-formazitting. De rechtbank komt daarmee tegemoet aan de eis van de advocaat van de verdachte. "We gaan je schorsen maar het was niet makkelijk", zei de rechter dinsdag.

Geslachtsdeel laten zien
Volgens de rechtbank zou G. tegen de reclassering en tegen zijn psycholoog hebben verteld dat hij het meisje tijdelijk heeft ontvoerd. Tegen de politie vertelde G. dat hij ook zijn geslachtsdeel aan het meisje heeft laten zien.

In de rechtbank ontkenden de verdachte en zijn advocaat dinsdag beide situaties. Tim G. gaf aan dat hij het zich niet meer kon herinneren.

Baan en woning
Tim G. heeft een baan en een woning met PGZ-begeleiding. Voor de rechter waren die zaken van doorslaggevend belang om te besluiten dat de verdachte de inhoudelijke behandeling thuis mag afwachten. De rechter adviseerde G. van de wiet af te blijven en gaf aan de zaak snel te willen afhandelen. "Voor een jonge knul is dat belangrijk."

Wanneer de inhoudelijke behandeling staat gepland, is nog niet duidelijk. De advocaat van Tim G. hoopt in ieder geval dat er snel duidelijkheid komt.

Lees ook: Kind (6) kortstondig ontvoerd: politie zoekt getuigen

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen