Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte moord op Jos Vialle in Well vrij

Geplaatst opdinsdag 14 oktober 2014 - 21:08

M.T. (40) uit Delft, de enige verdachte die is aangehouden in de zaak rond de dood in Well van oud-Venlonaar Jos Vialle, is al een maand op vrije voeten.

Dat heeft zijn advocaat Irma Groenendijk bevestigd.

Ontkenning
Vialle werd op zaterdagavond 22 maart dood in zijn huis aan Elsteren in Well aangetroffen. De politie ging aanvankelijk uit van een natuurlijk dood. Op 8 juli werd de Delftenaar als verdachte opgepakt. De man heeft toegegeven dat hij die dag bij de woning van Vialle is geweest om een zakelijk geschil uit te praten. Hij ontkent elke betrokkenheid bij een misdrijf.

OM
Het Openbaar Ministerie wilde T. aanvankelijk vervolgen voor moord in vereniging, poging tot afpersing en valsheid in geschriften. Die dagvaarding is inmiddels ingetrokken. Ook gaat een tussentijdse rechtszitting donderdag niet door. T. blijft wel verdachte voor het OM.

Jos Vialle haalde als inwoner van Venlo jaren geleden regelmatig het nieuws als handelaar in marmer en het Chinese haargroeimiddel Da Bao.

Meer over deze zaak woensdag in de Limburgse kranten en op Krant Digitaal.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vier jaar cel voor dood Venlose natuursteenhandelaar
Voortvluchtige veroordeelde voor dood Jos Vialle opgepakt
Hart hartklachten hartinfarct hartstilstand stock
Mysterieuze dood Jos Vialle: waren tikken van Mirad fataal?
Drugslab Well Drugs
Uitspraak tegen zes verdachten in zaak drugslab Well
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen