Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte man worstelt met agent op Maastrichtse markt

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 18:56

Een agent op de fiets heeft een bijzondere dienst achter de rug. Deze biker, zoals de politie hem omschrijft, kreeg dinsdag hulp van burgers bij het arresteren van een verdachte in Maastricht.

Het voorval gebeurde rond 12:00 uur, op de Markt in Maastricht.

Worsteling op de Markt
De agent wilde volgens de politie een man controleren, omdat deze op een bromfiets zat die niet was voorzien van een kentekenplaat. Deze verdachte zat niet zo te wachten op een controle en ging ervandoor. De agent kreeg hem echter gauw te pakken. Er ontstond een worsteling voor 'volle terrassen', zo omschrijft de politie.

Openstaande straf
Meerdere burgers zagen het gebeuren en schoten de agent te hulp. Dankzij die hulp kon de verdachte bromfietser toch worden ingerekend. Hij werd naar het politiebureau gebracht en wordt onder meer verdacht van verzet tegen zijn arrestatie. Hij had ook nog een straf openstaan. Volgens de politie 'viert' hij de eerstvolgende carnaval achter de tralies, wat zou betekenen dat zijn openstaande vonnis goed is voor zeker zes maanden cel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen