Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte man worstelt met agent op Maastrichtse markt

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 18:56

Een agent op de fiets heeft een bijzondere dienst achter de rug. Deze biker, zoals de politie hem omschrijft, kreeg dinsdag hulp van burgers bij het arresteren van een verdachte in Maastricht.

Het voorval gebeurde rond 12:00 uur, op de Markt in Maastricht.

Worsteling op de Markt
De agent wilde volgens de politie een man controleren, omdat deze op een bromfiets zat die niet was voorzien van een kentekenplaat. Deze verdachte zat niet zo te wachten op een controle en ging ervandoor. De agent kreeg hem echter gauw te pakken. Er ontstond een worsteling voor 'volle terrassen', zo omschrijft de politie.

Openstaande straf
Meerdere burgers zagen het gebeuren en schoten de agent te hulp. Dankzij die hulp kon de verdachte bromfietser toch worden ingerekend. Hij werd naar het politiebureau gebracht en wordt onder meer verdacht van verzet tegen zijn arrestatie. Hij had ook nog een straf openstaan. Volgens de politie 'viert' hij de eerstvolgende carnaval achter de tralies, wat zou betekenen dat zijn openstaande vonnis goed is voor zeker zes maanden cel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen