Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte man worstelt met agent op Maastrichtse markt

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 18:56

Een agent op de fiets heeft een bijzondere dienst achter de rug. Deze biker, zoals de politie hem omschrijft, kreeg dinsdag hulp van burgers bij het arresteren van een verdachte in Maastricht.

Het voorval gebeurde rond 12:00 uur, op de Markt in Maastricht.

Worsteling op de Markt
De agent wilde volgens de politie een man controleren, omdat deze op een bromfiets zat die niet was voorzien van een kentekenplaat. Deze verdachte zat niet zo te wachten op een controle en ging ervandoor. De agent kreeg hem echter gauw te pakken. Er ontstond een worsteling voor 'volle terrassen', zo omschrijft de politie.

Openstaande straf
Meerdere burgers zagen het gebeuren en schoten de agent te hulp. Dankzij die hulp kon de verdachte bromfietser toch worden ingerekend. Hij werd naar het politiebureau gebracht en wordt onder meer verdacht van verzet tegen zijn arrestatie. Hij had ook nog een straf openstaan. Volgens de politie 'viert' hij de eerstvolgende carnaval achter de tralies, wat zou betekenen dat zijn openstaande vonnis goed is voor zeker zes maanden cel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen