Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte man worstelt met agent op Maastrichtse markt

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 18:56

Een agent op de fiets heeft een bijzondere dienst achter de rug. Deze biker, zoals de politie hem omschrijft, kreeg dinsdag hulp van burgers bij het arresteren van een verdachte in Maastricht.

Het voorval gebeurde rond 12:00 uur, op de Markt in Maastricht.

Worsteling op de Markt
De agent wilde volgens de politie een man controleren, omdat deze op een bromfiets zat die niet was voorzien van een kentekenplaat. Deze verdachte zat niet zo te wachten op een controle en ging ervandoor. De agent kreeg hem echter gauw te pakken. Er ontstond een worsteling voor 'volle terrassen', zo omschrijft de politie.

Openstaande straf
Meerdere burgers zagen het gebeuren en schoten de agent te hulp. Dankzij die hulp kon de verdachte bromfietser toch worden ingerekend. Hij werd naar het politiebureau gebracht en wordt onder meer verdacht van verzet tegen zijn arrestatie. Hij had ook nog een straf openstaan. Volgens de politie 'viert' hij de eerstvolgende carnaval achter de tralies, wat zou betekenen dat zijn openstaande vonnis goed is voor zeker zes maanden cel.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen