Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte kindermishandelingszaak langer vast

Geplaatst opvrijdag 3 juni 2016 - 14:34

De 26-jarige Edwin W. uit Landgraaf moet nog minstens een maand in de cel blijven zitten. W. wordt verdacht van poging tot doodslag op een 3-jarige peuter van zijn vriendin.

De 3-jarige peuter liep begin dit jaar zware verwondingen op, volgens het Openbaar Ministerie het gevolg van mishandeling.

Lees ook: Peuter (3) ernstig mishandeld in Landgraaf

Edwin W. en zijn vriendin beschuldigen elkaar. De moeder is ook verdacht in de zaak, maar zij is eerder op vrije voeten gesteld. Omdat er meerdere scenario's zijn vindt de advocaat van W. dat het nog lang niet zeker is dat zijn cliënt ook schuldig zal worden bevonden.

Lees ook: Reconstructie van kindermishandelingszaak in Landgraaf

Aangezien hij al bijna vier maanden vastzit, vroeg de advocaat om schorsing van de voorlopige hechtenis. De rechtbank in Maastricht wees dat af. De volgende zitting moet binnen drie maanden plaatsvinden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Reconstructie van kindermishandelingszaak in Landgraaf
Peuter (3) ernstig mishandeld in Landgraaf
Man vrijgesproken voor dollemansrit door Limburg
Vier jaar cel voor poging tot doodslag op peuter (3)
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen