Overslaan en naar de inhoud gaan

'Verdachte Kerkrade eerder veroordeeld voor doodslag'

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 20:49

De 52-jarige man die wordt verdacht van de dodelijke steekpartij in Kerkrade, was eerder veroordeeld voor een dodelijke schietpartij in Alkmaar.

De Limburger schrijft dat de man die in Kerkrade zijn voormalige vriendin dood zou hebben gestoken, eerder zeven jaar cel en tbs had gekregen voor de schietpartij in 1994.

Verhaal halen
Het slachtoffer werd destijds doodgeschoten na een ruzie met de broer van de later veroordeelde en nu opnieuw verdachte man. Het dodelijk schot viel toen de twee broers verhaal kwamen halen.

Stalker
De 42-jarige vrouw die woensdag in Kerkrade werd doodgestoken, was volgens buurtbewoners de ex-vriendin van de inmiddels vrijgelaten en naar Limburg verhuisde man. De vrouw had de relatie een paar maanden geleden verbroken. De man begon zijn ex daarop te stalken.

Lees ook: Buurt vreesde al voor leven slachtoffer steekpartij Kerkrade

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen