Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte Heerlense moord blijkt ex-vriend

Geplaatst opdonderdag 21 oktober 2021 - 15:57

De man (50) uit Heerlen die maandag 11 oktober is opgepakt voor de moord op een 55-jarige vrouw blijkt de ex-vriend te zijn van het slachtoffer.

Dat bevestigt de familie van de om het leven gebrachte Heerlense vrouw donderdag tegenover ZO-NWS.

Ex-vriend
De lokale nieuwszender sprak de dochter van de vermoorde vrouw. "De verdachte is de ex-vriend van mijn moeder. Ik kende hem goed. Dan kwam hij weer wel weer bij mijn moeder op bezoek en dan weer niet." De dochter zou in nauw contact met de recherche staan. "Het is verschrikkelijk allemaal."

Lees ook: Heerlenaar opgepakt voor moord op 55-jarige vrouw

Buurtonderzoek
Het lichaam van de vrouw werd op 8 september gevonden in haar appartement aan de Laurierstraat. Volgens de politie werd de 55-jarige vrouw op 2 of 3 september om het leven gebracht. Er volgde een buurtonderzoek.

De man uit Heerlen wordt verdacht van moord of doodslag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen