Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte gijzeling Venlo nog vast

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 16:47

De 63-jarige Hassan T. die in de nacht van zondag op maandag een vrouw gijzelde, zit nog vast tot en met donderdag. Dan wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De vrouw die in Venlo in haar eigen huis werd gegijzeld, is de moeder van Frenkie P., de voormalige voorman van de Bende van Venlo.

Gechanteerd
De vrouw werd bij thuiskomst door de man overmeesterd en de woning ingeduwd. Hij maakte de deur vervolgens op slot. Volgens de vrouw wordt ze gechanteerd door de gijzelnemer. Het zou gaan om een voormalig lid van de Bende van Venlo. "Ik zou Frenkie in de gevangenis moeten vragen om een boodschap door te geven. Hij zou dan moeten zeggen dat het voormalig bendelid onschuldig is."

Lees ook: Gijzeling Venlo: moeder lid Bende van Venlo gechanteerd

Frenkie P. zit op dit moment in Roermond een levenslange gevangenisstraf uit. Hij is schuldig bevonden aan moord en doodslag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen