Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte gijzeling Venlo nog vast

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 16:47

De 63-jarige Hassan T. die in de nacht van zondag op maandag een vrouw gijzelde, zit nog vast tot en met donderdag. Dan wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De vrouw die in Venlo in haar eigen huis werd gegijzeld, is de moeder van Frenkie P., de voormalige voorman van de Bende van Venlo.

Gechanteerd
De vrouw werd bij thuiskomst door de man overmeesterd en de woning ingeduwd. Hij maakte de deur vervolgens op slot. Volgens de vrouw wordt ze gechanteerd door de gijzelnemer. Het zou gaan om een voormalig lid van de Bende van Venlo. "Ik zou Frenkie in de gevangenis moeten vragen om een boodschap door te geven. Hij zou dan moeten zeggen dat het voormalig bendelid onschuldig is."

Lees ook: Gijzeling Venlo: moeder lid Bende van Venlo gechanteerd

Frenkie P. zit op dit moment in Roermond een levenslange gevangenisstraf uit. Hij is schuldig bevonden aan moord en doodslag.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen