Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte dodelijke steekpartij Kerkrade opgepakt

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 16:11

De politie heeft de verdachte van de dodelijke steekpartij in Kerkrade, waarbij woensdagmiddag een vrouw om het leven is gekomen, opgepakt.

Na een klopjacht werd de man uiteindelijk rond 16:00 uur op de Hendrik van Veldekestraat in de Heerlense wijk Molenberg in de boeien geslagen.

Lees ook: Politie zoekt met helikopter naar dader dodelijke steekpartij

Dodelijke steekpartij
Rond 13:15 uur kwam er een melding binnen van een steekincident op de Erensteinerstraat in Kerkrade. Het vrouwelijke slachtoffer heeft het incident niet overleefd.

Video: L1

Zoektocht
Na de steekpartij is de politie een zoektocht gestart naar de dader. Daarbij kreeg de Nederlandse politie hulp van Duitse collega's. Er werd ook een helikopter ingezet. De voortvluchtige man kon uiteindelijk door een arrestatieteam in Heerlen worden aangehouden. Hij is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
Het onderzoek in Kerkrade wordt nog voortgezet. Onderzoek moet ook uitwijzen wat de aanleiding is van het steekincident.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen