Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte dodelijke steekpartij Heerlen langer vast

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 12:40

De 20-jarige Heerlenaar die vastzit voor het doodsteken van een 19-jarige jongen uit Brunssum, blijft voorlopig in hechtenis. Justitie meldt dat de verdachte volgende week voor de raadkamer van de rechtbank Limburg moet verschijnen. De Heerlenaar wordt moord c.q. doodslag ten laste gelegd.

Het steekincident vond zaterdagmiddag plaats op de Oude Brunssummerweg in Heerlen. Het slachtoffer werd gestoken, raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis. De verdachte, een 20-jarige Heerlenaar, werd niet veel later door de politie aangehouden. Het tweetal kende elkaar en zou ruzie hebben gekregen, maar Justitie wil daar niets over zeggen.

Lees ook: Man (19) overleden na steekpartij Heerlen

steekpartij heerlen herdenkingsplek (27 jan 2021)
Foto: L1 (Frank Moonen)

Herdenkingsplekje
Op de plek waar het dodelijke incident plaatsvond, is inmiddels een herdenkingsplekje ingericht. Vrienden en familieleden hebben er bloemen en kaarsjes gelegd. Donderdagmiddag wordt er een stille tocht gehouden, zo heeft de familie met de gemeente Brunssum afgesproken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen