Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte dodelijk ongeval A2 langer vast

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 17:06

De 58-jarige Eindhovenaar die wordt verdacht van het veroorzaken van het dodelijk ongeval afgelopen vrijdag op de A2 bij Ittervoort blijft langer vastzitten.

De rechter-commissaris heeft besloten zijn voorlopige hechtenis met veertien dagen te verlengen.

Dodelijk ongeval
De man heeft vrijdagavond een ongeluk veroorzaakt op de A2. De auto van een 73-jarige vrouw uit Budel werd van achter aangereden door de Eindhovenaar. Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd ter plekke gereanimeerd. Ze overleed later in het ziekenhuis.

Lees ook: Slachtoffer dodelijke aanrijding A2 is vrouw (73) uit Budel

De automobilist vluchtte te voet na het ongeval. Hij werd later in zijn woning aangehouden. De auto waarin hij reed bleek te zijn gestolen in Nuth.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen