Overslaan en naar de inhoud gaan

'Verdachte biecht in bajes aanslag op Kerkraads café op'

Geplaatst opdinsdag 24 november 2015 - 6:36

Een verdachte van een aanslag met een brandbom op café Dacus in Kerkrade heeft zijn daad opgebiecht aan een medegedetineerde.

Dat zeggen bronnen rond het onderzoek, meldt De Telegraaf.

Zwijgrecht
De 31-jarige Corry S. uit Hoensbroek beroept zich tot nu toe op zijn zwijgrecht. Hij wordt ervan verdacht in maart van dit jaar brand te hebben gesticht in café Dacus aan de Zonstraat in Kerkrade.

S. zou een aankomend lid van de Hells Angels zijn. De brandstichting wordt dan ook in verband gebracht met de ruzie tussen motorbendes, die Limburg al een jaar in zijn greep houdt.

Bekentenis
De medegedetineerde in de gevangenis van Sittard tegen wie S. zijn daad zou hebben bekend, wordt nu als getuige gehoord.

Lees ook: Verdachte van cafébrand in Kerkrade naar kliniek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verdachte van cafébrand in Kerkrade naar kliniek
Tweede verdachte brand Dacus Kerkrade wist te ontsnappen
Brandbom tegen deur, drie verdachten opgepakt
Café Dacus in Kerkrade uitgebrand
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen