Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdachte aangehouden na fatale steekpartijen

Geplaatst opdonderdag 14 december 2017 - 23:24

Er is donderdagavond een verdachte aangehouden na de dodelijke steekpartijen in Maastricht.

Dit laat de politie weten. Naast de twee doden, een man en een vrouw waar de identiteit nog niet van bekend is, zijn er ook drie gewonden gevallen. Verder laat de politie weten dat er geen enkele redenen zijn om te veronderstellen dat het gaat om een terroristische daad.

Lees ook: Fatale steekpartij: twee doden en meerdere gewonden

Arabisch sprekende man
Een Arabisch sprekende man zou een man in de Botsaartstraat hebben doodgestoken met een mes en hem vervolgens naar buiten hebben gesleept. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Dat vertellen betrouwbare bronnen tegenover L1.

Knuppels en zwaarden
Niet veel later is er een vechtpartij uitgebroken in de Joseph Postmesstraat, waarbij er knuppels en zwaarden zouden zijn gebruikt. Daarop zijn twee personen naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw kwam bij dit incident om het leven. Ze was de moeder van een van de gewonden.

Twee aanhoudingen
Bij de moskee in de Weustenraadstraat zou de politie twee mensen hebben aangehouden. Een van hen is de Arabisch sprekende man die verdacht wordt van de moord in de Botsaartstraat. Hij werd bebloed en met mes aangetroffen in de moskee. Over een tweede verdachte doet de politie geen uitspraken. Het is niet bekend of hij nog als verdachte wordt gezien.

Er is een helikopter ingezet, volgens de politie om overzicht te houden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen