Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdacht pakketje Viecuri Venray blijkt loos alarm

Geplaatst opmaandag 23 november 2020 - 9:39

Bij het Viecuri-ziekenhuis in Venray is maandag een verdacht pakketje aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat het niet om een poederbrief gaat.

De politie laat weten dat het loos alarm is. Volgens het ziekenhuis ging het om een brief met een korrelige inhoud.

Forensische Opsporing
Om 8:30 uur werd het pakketje afgegeven bij de receptie. Daarop werd meteen alarm geslagen. Behalve politie en brandweer waren ook deskundigen van de dienst Forensische Opsporing aanwezig. Een ontruiming van het ziekenhuis, of van een deel ervan, was niet nodig.

Roermond
Medio november is op een twintigtal adressen wel een poederbrief afgeleverd. Ook bij het Laurentius Ziekenhuis in Roermond.

Lees ook: Poederbrief bezorgd bij Laurentius Ziekenhuis Roermond

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen