Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdacht pakketje Echt bevat slechts geocache-buit

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2016 - 15:31

Een volgens een voorbijganger 'verdacht pakje' in Echt heeft donderdagmorgen de aandacht opgeëist van de politie aldaar.

In een kleine put zag de voorbijganger een plastic trommeltje met daarin allemaal spulletjes. Uit angst voor het onbekende besloot de getuige de politie te waarschuwen. Het zou tenslotte om buit van diefstal kunnen gaan, of erger nog.

GPS
De opgetrommelde agenten haalden het doosje uit de put. Eenmaal geopend bleek het verdachte pakketje een geocache te zijn: een pakketje dat ergens wordt verstopt, zodat mensen met behulp van gps-coördinaten dat pakketje kunnen gaan zoeken. Eenmaal gevonden stopt de vinder er een aardigheidje in, schrijft hij zijn naam in het logboek en wordt het pakje teruggelegd.

Dat laatste heeft de politie in Echt ook maar gedaan. De precieze plek houden de agenten geheim, om het spel voor de geocachers niet te verpesten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt vondst verdacht pakket station Heerlen
Verdacht pakketje op station Sittard blijkt loos alarm
Brandweer duikt naar verdachte koffer Servaasbrug
Verdacht pakketje in Sevenum blijkt oude radio
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen