Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdacht pakketje Echt bevat slechts geocache-buit

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2016 - 15:31

Een volgens een voorbijganger 'verdacht pakje' in Echt heeft donderdagmorgen de aandacht opgeëist van de politie aldaar.

In een kleine put zag de voorbijganger een plastic trommeltje met daarin allemaal spulletjes. Uit angst voor het onbekende besloot de getuige de politie te waarschuwen. Het zou tenslotte om buit van diefstal kunnen gaan, of erger nog.

GPS
De opgetrommelde agenten haalden het doosje uit de put. Eenmaal geopend bleek het verdachte pakketje een geocache te zijn: een pakketje dat ergens wordt verstopt, zodat mensen met behulp van gps-coördinaten dat pakketje kunnen gaan zoeken. Eenmaal gevonden stopt de vinder er een aardigheidje in, schrijft hij zijn naam in het logboek en wordt het pakje teruggelegd.

Dat laatste heeft de politie in Echt ook maar gedaan. De precieze plek houden de agenten geheim, om het spel voor de geocachers niet te verpesten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt vondst verdacht pakket station Heerlen
Verdacht pakketje op station Sittard blijkt loos alarm
Brandweer duikt naar verdachte koffer Servaasbrug
Verdacht pakketje in Sevenum blijkt oude radio
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen