Ontruiming belastingdienst Heerlen 22 nov 2019

Geen gevaarlijke stoffen in poederbrief belastingkantoor

Er zaten geen gevaarlijke stoffen in de poederbrief, die vrijdag werd bezorgd bij de Belastingdienst in Heerlen.

Verdacht pakket Heerlen 22 nov 2019
Verdachte brief in Heerlen: kantoor Belastingdienst ontruimd

Vanwege de vondst van een verdachte brief is het voormalige CBS-gebouw in Heerlen ontruimd.

Treinverkeer plat vanwege 'verdacht pakketje' bij Swalmen

Het treinverkeer tussen Reuver en Roermond heeft donderdagavond een tijdje plat gelegen na de melding van een verdacht pakketje.

Verdacht pakket bij Tihange blijkt ongevaarlijk

Bij de Belgische kerncentrale Tihange werd dinsdag rond 16:00 uur een verdacht pakket gevonden. Een explosievenhond was aangeslagen, waarna de ontmijningsdienst werd ingeschakeld. Het bleek loos alarm.

Politie wil inhoud verdacht pakketje niet bekendmaken

Wat zat er in het verdachte pakketje, dat deze week aanleiding was tot ontruiming van het stadhuis in Heerlen?

Verdacht pakketje in Sevenum blijkt oude radio

Het centrum van Sevenum was donderdagochtend in rep en roer. Er werd in de vroege ochtend een melding gemaakt van een verdacht pakketje op het Pastoor Vullinghsplein.

Verdacht pakketje Echt bevat slechts geocache-buit

Een volgens een voorbijganger 'verdacht pakje' in Echt heeft donderdagmorgen de aandacht opgeëist van de politie aldaar.

Verdacht pakket: kantoor en school Sittard ontruimd

In Sittard zijn het gemeentekantoor Walramgebouw en de Xaveriusschool maandag ontruimd na de vondst van een verdacht pakket.

Verdacht pakketje op station Sittard blijkt loos alarm

Op het Stationsplein in Sittard is vrijdagochtend een verdacht pakketje gevonden. Na onderzoek bleek het pakketje ongevaarlijk te zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten