Overslaan en naar de inhoud gaan

Verdacht busje met valse kentekenplaten gevonden

Geplaatst opzaterdag 11 mei 2019 - 22:17

De politie heeft zaterdagavond in Ittervoort een bestelbus met valse kentekenplaten ontdekt.

Ook zijn resten van drugsafval gevonden in het voertuig, meldt de politie Leudal op Instagram. De bus stond op een pleintje aan de Dahliastraat geparkeerd, weet WeertdeGekste.nl.

Anijsgeur
De politie rook anijs en vertrouwde het niet, omdat zo xtc ruikt. Vervolgens heeft de brandweer de bus geopend. Die bleek leeg te zijn, maar wel waren sporen zichtbaar van chemisch afval. De politie vermoedt daarom dat het voertuig gebruikt is voor het vervoeren van chemische middelen.

De bestelbus is meegenomen voor verder onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen