handtekening minister onder snellere verbreding A2 (09 dec 2019)

Gedeputeerde: Verbreding A2 kan een jaar sneller

CDA-gedeputeerde Hubert Mackus denkt dat het mogelijk moet zijn om de verbreding van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen bij Echt en Kerensheide bij Urmond met één jaar te versnellen.

Minister Cora van Nieuwenhuizen zet handtekening onder versnelling verbreding A2 (09 dec 2019)
L1mburg Centraal: Verbreding A2 beklonken

Maandag in L1mburg Centraal: Elle Hollis opent Pinkpop 2020, de talentvolle handbiker Chantal Haenen, Toverland niet meer elke dag geopend en meer Limburgs nieuws...

a2 vonderen snelweg verkeer
Gedeputeerde blij met snelle verbreding A2

Gedeputeerde Hubert Mackus noemt het prima dat de Tweede Kamer vindt dat de verbreding van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen bij Echt en Kerensheide bij Urmond sneller moeten worden gerealiseerd.

spitsstrook verkeer file a2 snelweg het vonderen rijkswaterstaat
Tweede Kamer: verbreding A2 in Limburg moet sneller

Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat de verbreding van de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen bij Echt en Kerensheide bij Urmond sneller wordt gerealiseerd.

Aanpak fileleed A2: Spitsstrook wordt gewone rijstrook

Om het fileleed op de A2 tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide aan te pakken, wordt de spitsstrook omgezet in een normale rijstrook.

Iedereen welkom bij informatiebijeenkomsten verbreding A2

Aan het eind van deze maand is er een aantal informatiebijeenkomsten over de verbreding van de A2 tussen knooppunten Het Vonderen en Kerensheide.

Drie viaducten blijven toch behouden bij verbreding A2

Bij de verbreding van de A2 tot een zesbaans snelweg worden drie viaducten meer herbouwd dan Rijkswaterstaat eerder van plan was.

Gedeputeerde ontvangt petitie behoud A2-verbindingen

De Actiegroep Holtum en Actiecomité 'Behoud de verbindingen' hebben een petitie tegen de geplande verbreding van de A2 tussen 't Vonderen en Kerensheide aangeboden aan de provincie en Rijkswaterstaat.

Cox ontvangt petitie voor behoud bruggen en tunnels A2

Actiegroep Holtum heeft een petitie voor het behoud van dwarsverbindingen over de A2 aangeboden aan burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen.

Brede steun voor behoud bruggen bij verbreding A2

Politieke partijen uit Sittard-Geleen en Echt-Susteren pleiten voor het behoud van tunnels en viaducten bij de verbreding van de A2.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten