Overslaan en naar de inhoud gaan

Verbranding wespennest gaat goed mis

Geplaatst opzondag 24 september 2017 - 15:37

Bewoners van een woning in Budschop probeerden zondagmiddag een wespennest te verbranden, maar dat verliep niet volgens plan.

De brand sloeg over naar het pand van de buren. Dat meldt nieuwssite Nederweert24.

Spauw
De bewoners van de woning aan de Stint Rochusstraat waren helemaal klaar met de wespen en wilden het nest in de brand steken. Toen zij dit zondagmiddag probeerden, schoot de vlam in de spouw van het pand naast hen, waar Indoor Soccer Nederweert gevestigd zit.

Gat
De brandweer was snel ter plaatse. Door een gat in de muur van het pand te maken, kon er water in de spouwmuur lopen en was het vuur snel gedoofd.

Niemand raakte gewond.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen