Overslaan en naar de inhoud gaan

Verboden verf in spijkerbroeken Van Cranenbroek

Geplaatst opvrijdag 12 oktober 2018 - 10:47

Spijkerbroeken die bij klus- en tuinhandel Van Cranenbroek zijn verkocht, kunnen door verboden verfstoffen een risico vormen voor de volksgezondheid.

De NVWA heeft een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor de broek van het merk Nielsson en het type H Stockport. Volgens de voedsel- en warenautoriteit is er in de jeans gebruik gemaakt van 'te hoge hoeveelheden verboden verfstoffen.'

Het van oorsprong Budelse bedrijf heeft in Limburg een vestiging in Landgraaf.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen