Caloh Wagoh (18 dec 2019)

Motorclub Caloh Wagoh wenst rechtbank 'lekker de tering'

Het is niet duidelijk of de civiele procedure om motorclub Caloh Wagoh Main Triad te verbieden, maandag door kan gaan. De advocaat die namens een aantal belanghebbenden optreedt, vindt dat de club niet tijdig en op de juiste manier op de hoogte is gebracht van de zaak.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Proces om motorclub Caloh Wagoh te verbieden van start

In de extra beveiligde rechtbank de Bunker in Amsterdam-Osdorp begint maandag de civiele procedure tegen motorclub Caloh Wagoh Main Triad.

stock ballonnen ballon
Verbod op oplaten ballonnen: Limburg loopt flink achter

Steeds meer gemeenten verbieden het oplaten van ballonnen. In een jaar is het aantal gemeenten met een verbod verdubbeld. Limburgse gemeenten zien alleen nog geen heil in zo'n verbod.

ANP
Hoge Raad: geen verbod chapters motorclub Bandidos

Lokale afdelingen van de beruchte motorclub Bandidos zijn niet verboden in Nederland.

Erehaag tijdens uitvaart (18 apr 2020)
Nog geen besluit over 'verbod' op erehagen tijdens uitvaart

De Veiligheidsregio Zuid-Limburg heeft nog geen definitief besluit genomen over een eventueel verbod op erehagen tijdens uitvaartdiensten. In verband met de verspreiding van het coronavirus zouden erehagen binnenkort mogelijk niet meer toegestaan zijn.

Coronavirus corona stock
GGD steunt oproep langer verbod evenementen

GGD Zuid-Limburg steunt de oproep van burgemeesters om evenementen tot ten minste 1 september niet door te laten gaan.

lachgaswinkel Venray
Verbod op lachgas: middel is gevaarlijker dan gedacht

Lachgas mag niet meer als roesmiddel worden gebruikt. Het kabinet verbiedt het onder jongeren razend populaire middel, omdat onderzoekers concluderen dat het gevaarlijker is dan gedacht.

Stoppen met roken stoptober (30 sep 2019)
Rookvrij ziekenhuis helpt medewerkers stoppen

Een sigaret opsteken voor de ingang van ziekenhuis VieCuri is per 1 oktober verboden. Het ziekenhuis met vestigingen in Venlo en Venray wordt volledig rookvrij.

Scholten Venlo burgemeester shisha shishalounge geen vergunning (18 sep 2019)
Venlo heet shishasalons niet langer welkom

Venlo geeft geen vergunningen af voor shishalounges.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten