Overslaan en naar de inhoud gaan

Verbeterde motor bevalt Max Verstappen goed

Geplaatst opzaterdag 11 juni 2016 - 9:23

De verbeterde motor van Renault in zijn Formule 1-bolide is Max Verstappen goed bevallen.

"Het eerste gevoel was heel positief", liet de achttienjarige blikvanger van Red Bull vrijdag na de tweede vrije training (lokale tijd) voor de Grote Prijs van Canada tevreden weten. "Je bent altijd blij als je over meer power beschikt. De motor en de set-up van de auto voelden goed aan en dat is belangrijk."

Lees ook: Verstappen ook vierde in tweede training Montreal

Vierde tijd
Verstappen reed zowel tijdens de eerste als de tweede vrije training in Montreal de vierde tijd. "We hebben een paar goede rondetijden neergezet en een lange training kunnen afwerken. Dat belooft wat voor de komende dagen. Ferrari leek nog wel wat sneller, dus we hebben nog wat werk te doen. Maar al met al was het een positieve dag.''

Reprimande
Verstappen ging niet in op de reprimande die hij na de eerste oefensessie kreeg van de wedstrijdleiding wegens het hinderen van de Fin Valtteri Bottas (Williams). Voor de jonge Nederlander was het zijn eerste berisping in dit seizoen. Bij drie reprimandes moet een coureur tien plekken achteruit in de startopstelling.

Lees ook: Reprimande voor Verstappen in Montreal

1Limburg doet zondag live verslag van de race in Canada.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Max Verstappen ook hot in de zeepkist
Jos Verstappen over Max: Waanzinnig
Teambaas Red Bull: 'Ook Grosjean schuldig aan crash'
Red Bull-baas: 'Max Verstappen bezorgt mij hoofdpijn'
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen