Overslaan en naar de inhoud gaan

Vera van Pol mist EK turnen door voetblessure

Geplaatst opmaandag 18 februari 2019 - 12:46

De Weertse Vera van Pol kan niet deelnemen aan het EK turnen in april. De 25-jarige kampt met een blessure aan haar linkervoet.

Van Pol heeft last van een stressbreuk in haar voet en zal geopereerd moeten worden.

Olympische Spelen
Ze hoopt tijdig hersteld te zijn zodat het WK in oktober niet in gevaar komt. De wereldkampioenschappen in het Duitse Stuttgart gelden als kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Verrassend brons
Van Pol dacht in eerste instantie dat haar voet overbelast of geïrriteerd was, maar is nu drie maanden uitgeschakeld. De Weertse veroverde vorig jaar samen met Sanne Wevers, Céline van Gerner, Tisha Volleman en Naomi Visser verrassend brons in de landenfinale van de EK in Glasgow. Het komend EK wordt van 10 tot en met 14 april gehouden in Sczescin.

Ook Sanne Wevers meldde zich eerder al af wegens klachten aan haar rechterheup en -been.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen