Overslaan en naar de inhoud gaan

Venrayse doet mee aan Heel Holland Bakt

Geplaatst opwoensdag 10 augustus 2016 - 17:05

De Venrayse Patricia is één van de tien kandidaten in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt.

Patricia is getrouwd en moeder van drie jonge kinderen. Ze bakt minstens 14 uur per week, mede door praktische en gezondheidsredenen. "Bakken gaat voor mij gepaard met emotie. Dat zie je vooral terug als je mij ziet bakken in de keuken", aldus Patricia op de website van Heel Holland Bakt.

Heel Holland Bakt
Het wordt het vierde seizoen voor Heel Holland Bakt. Het populaire televisieprogramma gaat sinds 2013 elk jaar op zoek naar de beste thuisbakker van Nederland. Elke aflevering heeft een ander thema, de kandidaten voeren elke week drie opdrachten uit. Degene die dat het minst goed doet, moet het programma verlaten.

Martine Bijl presenteerde de eerste drie seizoenen van de kijkcijferhit. Vanwege een hersenbloeding, neemt André van Duin de presentatie voorlopig van haar over.

De eerste aflevering is op zondag 4 september vanaf 20:30 uur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Venrayse Patricia maakt indruk in Heel Holland Bakt
Venrayse Patricia nipt door in Heel Holland Bakt
Limburgse Patricia weg uit Heel Holland Bakt
Patricia van Heel Holland Bakt maakt 1Limburg-kerstmenu
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen