Overslaan en naar de inhoud gaan

Venraynaar opgepakt voor auto-inbraak in Arnhem

Geplaatst opmaandag 26 juni 2017 - 13:07

Een Venraynaar van 23 is samen met twee kompanen opgepakt in Arnhem, voor inbraak in twee bedrijfsbusjes.

Het trio liep zondagmorgen vroeg tegen de lamp, toen een getuige zag hoe ze in de buurt van het GelreDome de busjes openbraken. Met een signalement ging een politiepatrouille op onderzoek uit, die kort daarna een auto met drie verdachten in het oog kreeg.

Op het moment dat de bestuurder van die auto de politie zag, parkeerde de bestuurder zijn auto en lieten de drie zich zonder verder verzet meenemen naar het bureau. De twee andere verdachten komen allebei uit Arnhem.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man uit Heerlen opgepakt op station in Arnhem
Slordige toerist bezorgt politie Valkenburg veel werk
Opnieuw golf aan inbraken op parkeerplaatsen Weeze
Auto-inbrekers betrapt bij Outlet in Roermond
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen