Overslaan en naar de inhoud gaan

Venraynaar gewond bij zwaar ongeluk in Maashees

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 10:25

Bij een ernstig ongeval net over de provinciegrens in Maashees is een Venraynaar gewond geraakt.

De 25-jarige automobilist uit Venray is zondagmiddag iets voor 17:00 uur van de weg geraakt in de Noord-Brabantse plaats en knalde daarbij tegen meerdere bomen.

Traumahelikopter
De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit naar de Monseigneur Geurtsstraat. De brandweer heeft de beknelde chauffeur uit zijn voertuig bevrijd.

Botbreuken
Een trauma-arts behandelde de gewonde ter plekke. De Venraynaar is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is hij met meerdere botbreuken opgenomen in het hospitaal.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen