Overslaan en naar de inhoud gaan

Venraynaar gewond bij zwaar ongeluk in Maashees

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 10:25

Bij een ernstig ongeval net over de provinciegrens in Maashees is een Venraynaar gewond geraakt.

De 25-jarige automobilist uit Venray is zondagmiddag iets voor 17:00 uur van de weg geraakt in de Noord-Brabantse plaats en knalde daarbij tegen meerdere bomen.

Traumahelikopter
De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit naar de Monseigneur Geurtsstraat. De brandweer heeft de beknelde chauffeur uit zijn voertuig bevrijd.

Botbreuken
Een trauma-arts behandelde de gewonde ter plekke. De Venraynaar is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is hij met meerdere botbreuken opgenomen in het hospitaal.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen