Overslaan en naar de inhoud gaan

Venraynaar gewond bij zwaar ongeluk in Maashees

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 10:25

Bij een ernstig ongeval net over de provinciegrens in Maashees is een Venraynaar gewond geraakt.

De 25-jarige automobilist uit Venray is zondagmiddag iets voor 17:00 uur van de weg geraakt in de Noord-Brabantse plaats en knalde daarbij tegen meerdere bomen.

Traumahelikopter
De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten massaal uit naar de Monseigneur Geurtsstraat. De brandweer heeft de beknelde chauffeur uit zijn voertuig bevrijd.

Botbreuken
Een trauma-arts behandelde de gewonde ter plekke. De Venraynaar is vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is hij met meerdere botbreuken opgenomen in het hospitaal.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen