Overslaan en naar de inhoud gaan

Venray verdient geld aan storm dankzij verkoop bomen

Geplaatst opmaandag 2 juli 2018 - 10:34

De gemeente Venray heeft een slaatje geslagen uit de januaristorm. De verkoop van het hout van de omgewaaide bomen en takken heeft de gemeente 17.500 euro opgeleverd.

De pijn van het opruimen van de ravage, wat de gemeente ruim 97.000 euro heeft gekost, werd hiermee iets verzacht.

Zwaar te verduren
Net als veel andere gemeenten in Limburg moest Venray flink aan de slag met opruimen, nadat de storm was gaan liggen en veel bomen het loodje hadden gelegd. Vooral de Venrayse bossen hadden het zwaar te verduren. Op de plekken waar bomen zijn verwijderd, worden nieuwe geplant.

Lees ook: Storm is gaan liggen, Limburg maakt de schade op

Op 18 januari hield de storm huis in Limburg. Er was overal veel materiële schade.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen