Overslaan en naar de inhoud gaan

Venray is parkeeroverlast beu en gaat dagelijks controleren

Geplaatst opmaandag 11 januari 2016 - 11:24

De gemeente Venray is de parkeeroverlast in het centrum van het dorp beu en gaat vanaf maandag dagelijks controleren.

Inwoners ervaren de overlast sinds de invoering van het vrij parkeren in Venray.

Overlast
Auto's staan regelmatig dubbel geparkeerd of blokkeren het verkeer. Ook parkeren mensen hun voertuigen op plekken waar dit überhaupt niet mag of staan ze op trottoirs en voor uitritten.

Gratis
De gemeente is die overlast nu zo zat dat boa's dagelijks gaan controleren. De gemeente benadrukt dat het parkeren in Venray op openbare parkeerplaatsen tot 31 januari wel gratis mag zijn, maar dat dit niet betekent dat auto's zomaar overal geparkeerd kunnen worden'.

Testen
Na 31 januari verandert de situatie weer. De gemeente Venray is bezig om meerdere parkeersystemen met elkaar te vergelijken. In mei van dit jaar beslist de gemeenteraad vervolgens welk parkeersysteem ingevoerd gaat worden.

Lees ook: Parkeren in Venray wordt tijdelijk helemaal gratis

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto Parkeren Parkeerplaats
Ondernemers voeren actie voor gratis parkeren in Kerkrade
Nachtelijk parkeerverbod bij sportpark Maastricht
Protest tegen parkeertarieven in Venlo
Oorverdovend protest tegen parkeren Kerkrade
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen