Overslaan en naar de inhoud gaan

Venray maakt vaart met verbouwing schouwburg

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 16:22

Nu de plannen voor een cultuurhuis in Venray definitief zijn afgeketst, wil de gemeente Venray voortvarend aan de slag met het opknappen van de schouwburg.

De renovatie van het theater wordt tevens aangegrepen om goede afspraken met elkaar te maken, onder meer over oneerlijke concurrentie. Op die manier kan de schouwburg met een 'schone lei' een nieuwe start maken.

Dat stellen Burgemeester en Wethouders in hun voorstel aan de gemeenteraad.

Schouwburg
De schouwburg is een halve eeuw geleden gebouwd. De zaal is vaker opgeknapt, maar de rest van de accommodatie niet. De schouwburg zou graag de foyer verbouwen, zodat die meer als een gemeenschapshuis gebruikt kan worden.

Het bestuur is ervan overtuigd dat de schouwburg door het gebrekkige gebouw de laatste jaren veel bezoekers heeft verloren.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stekker uit Cultuurhuis in Venray
Melkkoe schouwburg Venray lijdt verlies
Afnemende steun voor cultuurhuis Venray
Theaterstoelen uit Schouwburg Venray te koop
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen