Overslaan en naar de inhoud gaan

Venray lokt klanten bij de buren

Geplaatst opdonderdag 22 oktober 2015 - 17:17

'Venray, daar zit je goed.' Tweeduizend fietsen in het centrum van Horst, Deurne en Boxmeer werden woensdag voorzien van zadelhoesjes met deze boodschap.

Een 'ludieke actie' van de winkeliers uit Venray om mensen uit de regio naar hun winkelcentrum te lokken, zegt Mark van Osch van de Venrayse winkeliers. "Een actie die misschien wel op het randje is", erkent hij. Toch waren de reacties 'overwegend positief.'

Deurne boos, Horst niet
Alleen in Deurne reageerden enkele ondernemers boos door de hoesjes te verwijderen. Voorzitter Jan Nabben van de winkeliers in Horst, wiens fiets ook voorzien werd van een roze hoesje, zag de humor er wel van in. Hij liet wel weten dat Horst zelf niet zo’n actie zal ondernemen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schoenwinkelketen House of Shoes failliet
MS Mode vraagt uitstel van betaling aan
Winkelketen Witteveen Mode op de fles
'Verhuizing Albert Heijn is goed voor Venray'
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen