Overslaan en naar de inhoud gaan

Venray krijgt tonnen extra voor opknappen centrum

Geplaatst opdonderdag 21 december 2017 - 17:36

De gemeente Venray krijgt acht ton extra voor het opknappen van het stadscentrum.

Het geld is bedoeld voor onder meer de aanpak van de winkelleegstand. Met de subsidie kan onder meer de vroegere Albert Heijn-supermarkt opnieuw worden ingevuld.

Grote kerk
Onderdeel van de renovatie van het Venrayse centrum is ook een ingrijpende renovatie van de grote kerk. De subsidieaanvraag voor dat project is nog in behandeling, zo meldt de provincie.

De provinciale subsidie komt bovenop de eerdere bijdrage van 4,5 miljoen euro voor het opknappen van de binnenstad, zoals de verbouwing van de schouwburg.

Snel beginnen
Al in de eerste maanden van 2018 wordt begonnen met de werkzaamheden. In 2020 moet alles klaar zijn.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen