stock ambulance

Zeven VieCuri-patiënten naar Maastricht en Roermond

Om het VieCuri-ziekenhuis in Venlo te ontlasten, zijn woensdag zeven coronapatienten naar de ziekenhuizen in Maastricht en Roermond gebracht. Van hen wordt er één opgenomen op de intensief care.

Huisarts Zorg
Huisartsen stemmen voor sluiting huisartsenpost Venray

Tijdens de ledenvergadering van huisartsenkoepel Cohesie heeft een grote meerderheid van de huisartsen gestemd voor de sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Venray.

ongeval-venray1
Auto mist bocht en botst tegen boom: bestuurder gewond

Een automobilist is zondagmiddag in Venray gewond geraakt toen hij in een bocht rechtdoor reed en tegen een boom botste.

Dokter
CDA: sluiting huisartsenpost Venray onverantwoord

Het CDA in de Tweede Kamer maakt zich grote zorgen over de eventuele sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Venray en vindt die niet verantwoord.

Laurentius ziekenhuis Roermond
Laurentius Ziekenhuis flink gedaald in ziekenhuistest

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond is flink gezakt in de financiële ranglijst voor ziekenhuizen.

diefstal stockfoto (20 okt 2020)
Venray gaat overlast van asielzoekers aanpakken

De gemeente Venray gaat samen met Nijmegen, Grave en Boxmeer overlastgevende asielzoekers aanpakken.

Baby bij dokter
Sluiting HAP Venray: 'Niet op de zaken vooruitlopen'

Volgens huisartsenkoepel Cohesie is er nog geen besluit genomen over de mogelijke sluiting van de huisartsenpost (HAP) in Venray.

Doormanstraat Venray overval
Twee verdachten opgepakt voor overval op moeder met baby

De politie heeft zondag twee verdachten opgepakt voor de overval op een woning in Venray. Daarbij werden een vrouw en haar twee maanden oude baby tegen een muur gesmeten.

AMO Venray van start (19 okt 2020)
Nieuwe militaire opleiding Venray van start

Ruim dertig rekruten zijn maandag van start gegaan met een nieuwe militaire opleiding bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando in Venray.

Molotovcocktail gegooid in Venray (17 okt 2020)
Buurt Venray opgeschrikt door ontplofte molotovcocktail

Omwonenden van de Plus-supermarkt aan de Kruidenlaan in Venray zijn zaterdagavond opgeschrikt door een luide knal.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app