Geen gezondheidsklachten tijdens hete editie VenloStormt

Deelnemers zijn de zesde editie van obstakelrun VenloStormt ongeschonden doorgekomen, ondanks de hitte. De organisatie liet zondag niets aan het toeval over.

Jarige Robbie stormt voor zieke Berke (2)

Robbie Holtman uit Venlo loopt zondag op zijn verjaardag de VenloStormt marathon voor een speciaal doel. Dat doet hij voor de 2-jarige Berke Beckers die een zeer ernstige darmziekte heeft.

Bloemen bij monument verongelukte VenloStormt-atlete

Bij het monument voor de vorig jaar verongelukte VenloStormt-atlete Gitte Leurs zijn honderden rozen gelegd.

Terugkijken: Obstakelrun VenloStormt

Honderden atleten trotseerden zondagmiddag ruim 45 hindernissen tijdens VenloStormt.

Monument onthuld voor verongelukte VenloStormt-atlete

In Venlo is zondagochtend voor de start van VenloStormt een gedenkteken onthuld voor de vorig jaar verongelukte Gitte Leurs.

Rozen voor overleden atlete VenloStormt

De man van de atlete die vorig jaar overleed bij VenloStormt, vraagt om een roos mee te nemen ter herdenking van de 29-jarige Gitte Leurs.

VenloStormt stopt met Roermond en Heerlen

De route van VenloStormt loopt bij de komende editie niet meer door het centrum van Venlo en Blerick. Ook komt er een keuring voor alle obstakels.

Geen nieuwjaarsduik in Venlo, wel op negen andere plekken

Venlo houdt dit jaar geen nieuwjaarsduik, maar op negen andere plekken in Limburg wordt er wel een nieuwjaarsduik gehouden.

Monument voor verongelukte VenloStormt-atlete

Op de Maasboulevard in Venlo komt een gedenkteken voor Gitte Leurs, de vrouw die deze zomer overleed na een ongeluk tijdens obstakelrace VenloStormt.

Justitie klaar met onderzoek VenloStormt: geen schuldige

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat niemand vervolgen voor het dodelijke ongeval tijdens de laatste editie van VenloStormt, waar Gitte Leurs (29) om het leven kwam.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten