Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose vrouw met 5 kilo drugs gesnapt in Turkije

Geplaatst opzaterdag 10 november 2018 - 18:52

Op het vliegveld van Istanbul in Turkije is een vrouw uit Venlo opgepakt die ruim 5 kilo cocaïne had verstopt in haar korset.

Dat meldt De Telegraaf. De drugs zijn zo'n half miljoen euro waard.

Bevestigd
Het ministerie van Buitenlandse Zaken zou de aanhouding hebben bevestigd. De Venlose Naomi M. was vanuit Brazilië naar Turkije gereisd.

Nerveus
De 27-jarige vrouw viel de bewakers van het vliegveld op omdat ze zich erg nerveus gedroeg. Er is een filmpje vrijgegeven van de arrestatie.

Smokkelwaar
Turkse media melden dat de vrouw dacht dat ze geld smokkelde, en geen weet had van de drugs in haar korset. Ze zit vast in een cel in de omgeving van het vliegveld.

Video: YouTube Haberler. com

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen