Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Venlose vrouw met 5 kilo drugs gesnapt in Turkije

Geplaatst opzaterdag 10 november 2018 - 18:52

Op het vliegveld van Istanbul in Turkije is een vrouw uit Venlo opgepakt die ruim 5 kilo cocaïne had verstopt in haar korset.

Dat meldt De Telegraaf. De drugs zijn zo'n half miljoen euro waard.

Bevestigd
Het ministerie van Buitenlandse Zaken zou de aanhouding hebben bevestigd. De Venlose Naomi M. was vanuit Brazilië naar Turkije gereisd.

Nerveus
De 27-jarige vrouw viel de bewakers van het vliegveld op omdat ze zich erg nerveus gedroeg. Er is een filmpje vrijgegeven van de arrestatie.

Smokkelwaar
Turkse media melden dat de vrouw dacht dat ze geld smokkelde, en geen weet had van de drugs in haar korset. Ze zit vast in een cel in de omgeving van het vliegveld.

Video: YouTube Haberler. com

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen