Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose visagiste versierde zwangere buik Yolanthe

Geplaatst opwoensdag 2 december 2015 - 17:12

Een van de voordelen van het glamourbestaan dat Yolanthe Sneijder-Cabau leidt, is dat je niet zomaar de eerste de beste visagist hoeft in te huren om je zwangere buik te beschilderen.

Niets dan het beste voor de voetbalvrouw, die haar zwangerschap van de inmiddels geboren zoon Xess Xava in het verre Istanbul doorbracht. De stad waar manlief Wesley Sneijder als middenvelder bij Galatasaray de kost verdient.

Voetbal
Het was een Venlose bodypainter die haar kunsten mocht tonen op de beroemde bolle buik van Yolanthe, zo meldt Omroep Venlo. De Venlose visagiste Josje Wolters laat op haar facebookpagina trots de foto's zien, waarop de zwangere buik van Yolanthe is beschilderd als een voetbal. Wolters werd uitgenodigd door Richarda van Kasbergen, vriendin van Wolters en moeder van Yolanthe.

Grazia
De foto's waren bedoeld voor het tijdschrift Grazia, en moesten geheim blijven tot het blad in de schappen lag. Dat is nu het geval, waardoor Josje met haar werk kan pronken op Facebook. Xess Xava werd in oktober geboren. "Xess Xava is een mooi kereltje geworden", laat Josje weten.

Een bal als buik? Dat kan Wesley ook!
Foto: ANP

Een voetbal als buik? Dat kan Wesley ook!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Xess Xava gedoopt in Venlose jurk
Fortuna mag niet oefenen tegen Sneijder en Galatasaray
Stormloop op 'Amsterdam, gemeinte Venlo'-carnavalsspeldjes
Jolande Sap te gast bij Jeroen Pauw in vijf jaar later
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen