Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose visagiste versierde zwangere buik Yolanthe

Geplaatst opwoensdag 2 december 2015 - 17:12

Een van de voordelen van het glamourbestaan dat Yolanthe Sneijder-Cabau leidt, is dat je niet zomaar de eerste de beste visagist hoeft in te huren om je zwangere buik te beschilderen.

Niets dan het beste voor de voetbalvrouw, die haar zwangerschap van de inmiddels geboren zoon Xess Xava in het verre Istanbul doorbracht. De stad waar manlief Wesley Sneijder als middenvelder bij Galatasaray de kost verdient.

Voetbal
Het was een Venlose bodypainter die haar kunsten mocht tonen op de beroemde bolle buik van Yolanthe, zo meldt Omroep Venlo. De Venlose visagiste Josje Wolters laat op haar facebookpagina trots de foto's zien, waarop de zwangere buik van Yolanthe is beschilderd als een voetbal. Wolters werd uitgenodigd door Richarda van Kasbergen, vriendin van Wolters en moeder van Yolanthe.

Grazia
De foto's waren bedoeld voor het tijdschrift Grazia, en moesten geheim blijven tot het blad in de schappen lag. Dat is nu het geval, waardoor Josje met haar werk kan pronken op Facebook. Xess Xava werd in oktober geboren. "Xess Xava is een mooi kereltje geworden", laat Josje weten.

Een bal als buik? Dat kan Wesley ook!
Foto: ANP

Een voetbal als buik? Dat kan Wesley ook!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Xess Xava gedoopt in Venlose jurk
Fortuna mag niet oefenen tegen Sneijder en Galatasaray
Stormloop op 'Amsterdam, gemeinte Venlo'-carnavalsspeldjes
Jolande Sap te gast bij Jeroen Pauw in vijf jaar later
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen