Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose tuk tuk verongelukt in mist

Geplaatst opzaterdag 20 september 2014 - 13:26

Volgens de Duitse politie speelde mist een belangrijke rol bij het dodelijke ongeval met een Venlose tuktuk in het Duitse Straelen. Daarbij kwam een 54-jarige Venlonaar om het leven.

De tuk tuk reed over de provinciale weg van Venlo naar Geldern. Op een kruispunt zag de bestuurder vermoedelijk een stopbord over het hoofd vanwege de mist. Hij probeerde uit te wijken met zijn gemotoriseerde driewieler, maar sloeg om en knalde tegen een verkeerszuil.

Drie gewonden
De 54-jarige bestuurder uit Venlo overleed ter plekke. Drie andere inzittenden van de taxi raakten zwaargewond. Het gaat om drie mannen van 44, 46 en 47 uit Venlo.

Oorzaak
De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De politie kon nog niet zeggen of de bestuurder te hard heeft gereden. De tuktuk is in beslag genomen en wordt onderzocht.

De drie gewonden zijn nog niet verhoord. Ze gaven wel aan dat ze gedronken hadden en daarom in de taxi waren gestapt.

Het nieuwsitem van L1 over het dodelijk ongeluk met de Venlose tuk tuk
L1
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dodelijk ongeluk Venlose tuk tuk in Straelen
Herdenking voor verongelukte Venlose tuktukchauffeur
Automobilist overleden na botsing tegen boom
Bestuurder vindt dood bij crash in grensplaats
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen