Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose tuk tuk verongelukt in mist

Geplaatst opzaterdag 20 september 2014 - 13:26

Volgens de Duitse politie speelde mist een belangrijke rol bij het dodelijke ongeval met een Venlose tuktuk in het Duitse Straelen. Daarbij kwam een 54-jarige Venlonaar om het leven.

De tuk tuk reed over de provinciale weg van Venlo naar Geldern. Op een kruispunt zag de bestuurder vermoedelijk een stopbord over het hoofd vanwege de mist. Hij probeerde uit te wijken met zijn gemotoriseerde driewieler, maar sloeg om en knalde tegen een verkeerszuil.

Drie gewonden
De 54-jarige bestuurder uit Venlo overleed ter plekke. Drie andere inzittenden van de taxi raakten zwaargewond. Het gaat om drie mannen van 44, 46 en 47 uit Venlo.

Oorzaak
De oorzaak van het ongeval is nog onbekend. De politie kon nog niet zeggen of de bestuurder te hard heeft gereden. De tuktuk is in beslag genomen en wordt onderzocht.

De drie gewonden zijn nog niet verhoord. Ze gaven wel aan dat ze gedronken hadden en daarom in de taxi waren gestapt.

Het nieuwsitem van L1 over het dodelijk ongeluk met de Venlose tuk tuk
L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Dodelijk ongeluk Venlose tuk tuk in Straelen
Herdenking voor verongelukte Venlose tuktukchauffeur
Automobilist overleden na botsing tegen boom
Bestuurder vindt dood bij crash in grensplaats
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen