Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose steenproducent winnaar Oranje Handelsmissiefonds

Geplaatst opdinsdag 29 oktober 2019 - 10:29

StoneCycling uit Venlo is een van tien winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2019. Het bedrijf krijgt een jaar lang hulp om hun product in het buitenland aan de man te brengen.

Het bedrijf uit Venlo maakt van bouwafval bouwstenen en heeft de ambitie om verder te groeien in het buitenland. Het bedrijf richt zich vooral op het Verenigd Koninkrijk.

Netwerk
StoneCycling is gekozen uit ruim 250 inschrijvingen. Het fonds is een initiatief van ING, KLM, evofenedex*, MKB-Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met de prijs willen de initiatiefnemers bedrijven helpen om in het buitenland te groeien. Ze helpen de winnaars met het uitbreiden van hun buitenlandse netwerk.

De winnaars zijn geselecteerd op basis van de kracht van hun product of dienst, ambities en de motivatie om te starten of uit te breiden in het buitenland

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen