Overslaan en naar de inhoud gaan

Venlose speelgoedfabrikant gaat modeltreinen maken

Geplaatst opvrijdag 10 februari 2017 - 8:00

Speelgoedfabrikant BanBao gaat een samenwerking aan met de Duitse modeltreinenfabrikant Märklin. Met de nieuwe steentjes van BanBao kunnen straks drie verschillende modeltreinen gebouwd worden.

Dat heeft de speelgoedfabrikant, met het Europese hoofdkantoor in Venlo, deze week bekendgemaakt.

Modeltrein
De treinen worden grotendeels opgebouwd uit de speelgoedstenen van BanBao. Er zijn drie verschillende modellen, die onderling ook uitwisselbaar zijn. De treintjes kunnen rijden over de reguliere sporen van Märklin. De modeltreinen zijn vanaf maart in de winkel te koop.

Märklin
Het Duitse merk Märklin staat bekend om zijn kwalitief goede modeltreinen. "Märklin staat garant voor kwaliteit en innovatieve productontwikkeling. We hebben dan ook niet lang nagedacht om deze samenwerking aan te gaan", vertelt Steven van Bommel, CEO van BanBao Europe.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Speelgoedfabrikant Venlo blijft trouw aan Zwarte Piet
Venlose speelgoedfabrikant gaat BMW-modelauto's maken
Dakar-wagen Tim Coronel in bouwstenen
Spelen met Playmobil in Limburgs Museum
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen